Samenwerking Kennispoort

Kennispoort regio Zwolle en de Kring Raalter Werkgevers werken samen, zodat ondernemers met vraagstukken op het gebied van innovatie nog makkelijker terecht kunnen bij de juiste deskundigen.

Innovatie vragen

Binnen de Kring Raalter Werkgevers spelen regelmatig vragen op het gebied van innovatie. De samenwerking met innovatienetwerk Kennispoort is een grote meerwaarde voor leden. Vraagstukken op het gebied van innovatie vereisen specifieke kennis. Door met Kennispoort samen te werken, komen ondernemers makkelijker met innovatiepartners in contact.

Bijeenkomsten

Kennispoort en Kring Raalter Werkgevers organiseren onder andere bijeenkomsten op het gebied van innovatie en stemmen inhoudelijke programma’s op elkaar af. Een goede manier om met elkaar in contact te komen.

Kennispoort

Kennispoort is hét innovatienetwerk in de regio Zwolle dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Binnen dit onafhankelijke platform helpen deskundigen innovaties van ondernemers professioneel en praktijkgericht vooruit. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie.

Website Kennispoort Zwolle Bekijk verschillende cases